2 in 1 Microdermabrasion med Diamond och Mikrokristaller

Pris:
7 200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
F-336 SF
Antal:

F-336 2 in 1 Multifunctional instrument

du kan välja under produktvaranter med 2kg Mikrokristaller

Skönhet instrument med en innovativ och elegant design. Den kombinerar två funktioner i ett enda instrument diamond microdermabrasion och aluminiumoxid mikrokris microdermabrasion. Idealisk för kontrollerad, exakt och gradvis peeling och förbättra hudens kvalitet, minska fläckar, jämna ut fina linjer och behandla ärr.
Spänning: 100V-120V/220V-240V
Frekvens: 50Hz/60Hz

VIDEO
Technical Info
Technical Zoom
Manual

Vad är microdermabrasion?

Microdermabrasion är en ytlig dermabrasion med aluminiumkristaller och vakuum. Det är ett modernt låg scrub som frammanar en föryngring och förnyelseprocess av huden. I detta speciella enzymer med ultraljud kan införas in i huden.

Identisk hud, viktiga ämnen, som tjänar konstruktion och underhåll av celler komma snabbare och djupare i kraft. Behandlingseffekten är märkbar på ett trevligt sätt och otroligt positiv, eftersom fräschare utseende är omedelbart synliga.
Där microdermabrasion används?

Microdermabrasion, även kallad mikrokristallisk dermabrasion, anses i allmänhet kompatibla och kan användas med vilken som helst typ av hud och i alla åldrar. Power scrub är mild, smärtfri och oblodig. den milda peeling metoden med skönhet effekt rekommenderas också för hudproblem såsom stora porer hud, mörka fläckar, rynkor, ärr, akne eller bristningar. Även lämplig som en förbehandling för skrynkla behandling och som ett komplement till Cool Touch laser rynkor behandling.

Beroende på intensiteten i ansökan, kan en lätt rodnad på huden förekomma. Denna reaktion är helt normalt och försvinner efter en kort tid igen. För att skydda den nya hudlagret i första gången från solexponering, bör solskyddsmedel appliceras efter behandlingen.
Vad gör microdermabrasion?

Microdermabrasion främjar cellförnyelsen av döda hudceller, skräp, ärr och andra små skavanker tas bort. Bland den behandlade huden färska celler bildas. Cellmatris förbättras. Ärr eller pigmentfläckar elimineras eller minskas betydligt. Således ser huden fräschare och yngre.

Dessutom är bildandet av nya kollagenfibrer stimuleras och mikro uppmuntras, vilket också orsakar en vitalisering av huden. En mild metod med stark inverkan.

De kliniska test visar att redan efter den första behandlingen, är en hudyta förbättring av ca 20% uppnås.

Detta är kapitalvaror - för professionella kosmetologer och terapeuter.
Använd dem bara med prof. kunskaper .
Vi erbjuder inte Ångerrätt på detta hygieniska produkter, oberoende om du köper som företag eller för en planerad företag eller som privatperson.